Hokej o Covidu

I v dobách vládního opatření a omezení sportování ve vnitřních prostorách, jsme hráli hokej.

Sice jen deset na deset, ale i tak jsme si to pěkně užili. Namátkou mohu zmínit třeba Koudyho, Matesa, Vaška Kehara, Václava Hejkala seniora a mě, všicni za HC Rekreanti, Karel za HC Krokodýl, Novis, Kuba Strnad a Václav Hejkal junior za HC Pitbul  apod. Pokud jsem někoho opominul, nechť mi promine, protože od té doby utekla zase spousta dní. Tato doba netrvala příliš dlouho a tak někdy kolem 10.12.2020 se i pro nás zimní stadion zcela uzavřel.

Hraní to bylo náročné, někdy i dost vysilující, protože jsme navštěvovali naší ATOS arénu 4x týdně.

V době karantény jsem serfoval po internetu a bedlivě a netrpělivě jsem sledoval zimáky v našem okolí co uvádí na svých stránkách a kdy budou asi otevírat. Trvalo to pro nás celých šest měsíců. Nakonec se mi podařilo sehnat rezervaci na zimním stadionu v Humpolci a to každou sobotu večer. Tak jsme se dočkali a 7.6.2021 jsme  po dlouhé době mohli zase začít hrát hokej.

Na to aby se dalo dohromady 22 hráčů stačilo několik SMesek a přátelé ledního hokeje se sešli.

Pokud dobře počítám tak během letních prázdnin chodili kluci minimálně s jedenácti týmů:

HC Rekreanti, AHC Pitbuls, HC Krokodýl,HC Bernartice, HC Hněvkovice, HC CHřenovice, HC Spojstav, Světlá nad Sázavou, Dolnokralovická stavební , Pučmipuk Humpolec a HC Želivka.

A ještě Ondra Petrus zvaný Citrón- momentálně nevím za jaký tým hraje – tak promiň Ondro…………….., tak i s Ondrou 12 týmů.

Tímto bych chtěl všem poděkovat za účast  že jsme vždy zaplnili dvě kabiny a mohli si zahrát parádní hokej.

Děkuji i tatínkům hokejistům, kteří v případě nouze o hráče vzali s sebou své hokejové ratolesti a tím pádem byli zase týmy kompletní.

Teď už je začátek září a sezóna se rozeběhne v plném proudu. Začátek je naplánovaný na 29.9.2021. Přeji všem hodně sportovních radostí, především hodně vstřelených gólů a minimálně zraněných.

Ještě něco s nedávné minulosti. V neděli 5.9. 2021 jsme jako smíšený tým sehráli přátelské utkání s týmem HC Želivka, který byl až do poslední minuty nerozhodný 3:3.  Bohužel jsme v poslední minutě inkasovali gól a tak stav utkání skončil 4:3 ve prospěch HC Želivka.

A něco do budoucna: Dne 18.9.2021 sehrajeme první ligový zápas na zimním stadionu v Humpolci s týmem HC Grizzly Hradec – HC Rekreanti

A něco na závěr: Nezapomeňte kouknout do galerie, je tam pár nových fotek s Covidového hokeje.

Covidové Zápasy Galerie

Další fotky budu dodávat v průběhu sezóny.

Autor článku Pavel Krásný